Om Shopping For Biler

Vil du ha en skinnende, ny bil i oppkjørselen din? Er du bekymret for hvor vanskelig det er å kjøpe en? Vi skrev denne artikkelen med tanke på deg, og rådene her vil gjøre å kjøpe din neste bil til en prosess som du ikke bare liker, men gir deg en fantastisk bil til en bra pris.

Undersøk din valgte forhandler før du tilbyr å kjøpe en bil . Du kan få et bedre tilbud hvis du blir informert. Du kan også lære hvilke forhandlere du skal unngå helt gjennom anmeldelser fra tidligere kunder.

Når du forhandler, fokuser på prisen på bilen samlet, ikke bare den månedlige betalingen. Det er mulig for en forhandler å tilby deg en månedlig prislapp på ethvert beløp, men lavere månedlige utbetalinger kan forlenge lånets levetid til det punktet hvor den endelige prisen på kjøretøyet blir latterlig høy. I stedet forhandle om den beste totale avtalen på prisen og finansieringen av bilen din. Når du har gjort dette, må du bestemme hvordan dette vil gjelde for deg månedlig.

Hvis du kjøper en bil fra en privat fest, må mekanikeren ta en titt på bilen før du kjøper den. Hvis forhandleren ikke lar deg ta med din egen mekaniker, bør du dra et annet sted. De skjuler kanskje dyre problemer som i stor grad reduserer bilens verdi. Du bør alltid vite om eksisterende forhold før du kjøper bilen.

Når du sitter ved forhandlingsbordet, ta deg tid til å forhandle om prisen på bilen før du snakker om innbyttet ditt. Å gjøre dette vil hjelpe deg å få den beste prisen på begge kjøretøyene. For å gjøre dette effektivt må du ikke diskutere innbytter før du har avgjort prisen på det nye kjøretøyet.

Å handle etter en ny bil kan virke komplisert når det gjelder priser. Ta din iPad eller telefon med deg til forhandleren. Du kan søke på Internett og finne kalkulatorer for bilbetaling som vil fortelle deg hva betalingen din blir uten å stole på forhandleren.

Forsikre deg om at når du handler i bil, vet du først hva du leter etter. Ring rundt til noen av forhandlerne og se om de har noe du vil være interessert i. Du kan også finne nettstedet deres og sjekke ut kjøretøyene før du bruker tid på å reise dit.

Vær fast i hvilke statister du vil ha. Nesten alle selgere vil i det minste forsøke å «upsell» deg i et forsøk på å få et større salg. Ikke la dem presse deg inn i neste modell eller funksjoner du ikke trenger. Hvis de hevder ikke å ha den modellen du leter etter på lager, bare den “bedre”, spør om de kan finne en hos en annen forhandler.

Det er vel ikke så vanskelig å kjøpe bil nå? Du trengte bare de rette rådene for å gjøre deg til en trygg kjøper. Ta all denne kunnskapen og bruk den i kjøpseventyret ditt, og del den med kjære for å sikre at de også har best mulig bilopplevelse.