Bilhemmeligheter

Hvis du tenker på å kjøpe en ny bil eller lastebil, kan du være bekymret for å bli dratt av. Alle har hørt historier om bilforhandlere, men hvis du er forberedt på forskning og informasjon, kan du føle deg trygg på beslutningene du tar. Les gjennom denne artikkelen for å få den informasjonen.

Når du skal kjøpe en bil, må du vite på forhånd hvilke funksjoner som er avgjørende for deg i bilen. Ha et klart bilde av hva du vil, slik at du kan søke etter riktig pris, samt riktig bil for dine behov.

Få et lån godkjent før du går til forhandler. Prosessen med å kjøpe en bil kan ta lang tid på grunn av at de må se over kredittpoengene dine for å få utlåner. Allerede å ha et lån vil øke hastigheten på hele prosessen.

Ikke gjør feilen ved å tro at du må betale full pris for en bruktbil. Det skal alltid være rom for forhandlinger. hvis en bil har vært på markedet en stund uten kjøpere, vil det gjøre selgeren mer sannsynlig å akseptere et tilbud på mindre enn de ber om.

Handle rundt før du til og med går til forhandleren. Hvis du bruker litt tid på lokale forhandlers nettsteder, kan du lære om insentiver som tilbys. Hvis du vet hva en forhandler tilbyr, kan du bruke den som forhandlingspunkt og kanskje være i stand til å få en bedre avtale.

Lær om bilens sanne markedsverdi før du gir et tilbud. Ofte vil forhandlere ha bilen merket med en viss prosent over verdien, slik at de har litt vri. Hvis du kjenner markedsverdien, kan du bedre prute med dem om prisen du vil betale ut døren.

Som familie og venner for meninger. Hvordan har de det med sine nåværende kjøretøy? Beklager de at de kjøpte bilen? Kjenner de til en bil som er veldig bra? Når du handler etter et kjøretøy, vil denne første informasjonen være nyttig for deg.

Når du kjøper en ny bil, kan du prøve å kjøpe noe som koster deg mindre i bensin. For eksempel kan det hende du synes det er lurt å kjøpe et kjøretøy med V-8-motor og tauefunksjon. Du bør imidlertid tenke på om du virkelig vil dra full nytte av disse funksjonene.

Hvis du er bekymret for kredittpoengene dine, kan du sjekke kredittrapporten din før du går til forhandleren. Det er gratis å sjekke kredittrapporten en gang i året, så dra nytte av det. Ved å kjenne kreditten din før du går til forhandleren, vil du kunne avgjøre om du vil være i stand til å kvalifisere for eventuelle lavrentefinansieringstilbud.

Nå som du er forberedt og informert, er du klar til å gå ut og finne den rette bilen til det perfekte prispunktet. Ikke glem disse tipsene, og hvis du føler at du blir presset, gå tilbake og gå gjennom artikkelen igjen. Det er her for deg når du trenger det!